PT Roger Andre Raknes

DU TRENIGER IKKE PADLE ALENE...


Stadig lyst å padle, men aldri noen å padle med? eller føler deg utrygg alene? Du trenger ikke padle alene, og er du i utgangspunktet utrygg eller har lite erfaring SKAL DU IKKE padle alene. Å padle kajakk som alt annet innebærer en hvis form for risiko og har du for lite erfaring eller også kanskje feil utstyr kan det fort gå galt når det først går galt. Når det er sagt er det minimalt med ulykker innen kajakkpadling og men det finnes noen og de fleste kunne vært unngått.

Padling er en fantastisk aktivitet som gir deg både styrketrening, kondisjonstrening og ikke minst fantastiske naturopplevelser og frihetfølelse.


PADLING = FULLKROPP STYRKETRENING...


Det er ingen tvil om at padling er en real treningsøkt. Den største fordelen for min del har vært den ekstremt gode treningen for kjernemuskler mage og rygg. Med riktig padleteknikk vil faktisk hele kroppen fra tå til nakke få utrolig bra trening. Høres kanskje rart ut etter som de fleste tror man padler med armene men slik er ikke virkeligheten. Legger, lår, rumpe, mage,rygg, biceps, triceps, skuldre... Stort sett hele kroppen er i aksjon når du padler.


Og det beste. Opplevelsen er så fantastisk at du glemmer at du faktisk trener :)


Så hva venter du på? Bli med å padle da vel :)

SLÅ FØLGE MED ERFARING...


Etter flere år med i snitt 4-500 timer på vannet i året, rundt 2000 ruller i året, holdt padlekurs og rullekurs for flere hundre Normenn, hatt kontinuerlig kurs i livreddende førstehjelp,  instruktørkurs og generell mye tid på havet føler jeg meg trygg på at jeg kan gjøre din padleopplevelse mere opplevelsesrik, tryggere og ikke minst litt mer sosialt :)


Så å leie en instruktør med erfaring til din neste tur :)


BALSAM TIL SJELEN...


Å beskrive naturopplevelsen i kajakk er nesten umulig. Det er en opplevelse man må føle på, og oppleve på nært hold. En fantastisk avslappende ro, stillhet og godt for sjelen hvis det er det man søker, og ønsker man mere fart og spenning kan man gjøre det også.


Padling gir deg mye av alt, og det er du selv som setter begrensningene, ETTER DINE EGNE FERDIGHETERKURSOVERSIKT


12 september

Kurs i grønlandsåre teknikk. Lær å padle effeltivt med grønlandsåre. Kurset inneholder blandt annet

Pris pr. pers kr 600,-

Sted: Trondheim

Maks deltakere: 10

Påmelding HER


-Åregrep

-remdriftstak

-Powerstrokes

-Sculling

-Støttetak

-"Telemarksving"

-Styretak

Noen bilder fra tur arkivet

INFO/PRIS/BOOKING: post@kayakid.no